top of page

The beginning of 4th semester

Neljäs lukukausi lähti käyntiin helmikuun alussa. Valitettavasti lomaa kolmannen ja neljännen semesterin välillä ei juurikaan ollut (ainoastaan vajaa viikko)... Mutta onneksi aloitus oli suhteellisen kevyt. Ehdin muun muassa reissata Tukholmaan sekä Irlantiin. Tässä postauksessa vähän kuulumisiani helmi-marraskuulta!

Lähdimme kavereiden kanssa viikonloppuristeilylle Tukholmaan. Reissun aikana söimme hyvin laivan buffetissa, kävimme brunssilla ja shoppailemassa Tukholman keskustassa sekä tietysti nautimme latvialaisesta risteilymeiningistä (latvialainen karaoke muun muassa oli mielenkiintoista katseltavaa)! Laivamatka Riiasta Tukholmaan oli todella kätevä ja hintakin oli melko edullinen. Teemme varmasti vielä useampia vastaavia reissuja jatkossa!

Ystävänpäivänä kokoonnuimme kaveriporukan kanssa Ala Baariin yksille, jonka jälkeen lähdimme katsomaan Milky Chancea Palladium arenalle. Keikka oli mahtava!

Sain pidennetyksi viikonlopuksi kolme kaveria Suomesta kyläilemään. Viikonlopun aikana kävimme trampoliinipuistossa, shoppailemassa, ulkona syömässä sekä brunssilla, kiertelemässä vanhassa kaupungissa ja illuusiomuseossa (joka oli superhauska)!

Ystäväni oli kevään ajan Pohjois-Irlannissa, Belfastissa vaihdossa. Lähdimme toisen ystäväni kanssa moikkaamaan häntä sinne neljäksi päiväksi! Kiertelimme Belfastin keskustassa, söimme kivoissa ravintoloissa, shoppailimme paljon, kävimme kävelyllä meren rannalla, menimme Titanic museoon, kävimme vaeltamassa Cave Hill Country Parkissa ja katsomassa Belfastin linnaa. Rakastuin Irlantiin ensisilmäyksellä - luonto oli uskomattoman kaunis, ihmiset todella ystävällisiä ja ylipäätään irlantilainen kulttuuri ja elämäntapa alkoi kiehtoa minua. Irlantiin palaan ehdottomasti joku päivä!

Valitettavasti kevyen semesterin aloituksen jälkeen alkoi työnteko taas täysillä ja huvit jäivät vähemmälle... Luku-urakkaa helpotti onneksi pääsiäis- ja vappuloma, sekä muut kivat tapahtumat kevään aikana. Kirjoitan niistä lisää seuraavissa postauksissa.

bottom of page