top of page

My Summer Holiday

Kesäloman aikana ehti tapahtua paljon kaikenlaista kivaa! Tässä postauksessa kerron vähän mitä kaikkea kesälomani piti sisällään.

Mökkeily oli yksi parhaista jutuista kesällä ja sitä onneksi sisältyikin lomaani paljon. Mökkeilin niin omalla mökillämme Lappajärvellä kuin ystäväni mökillä Lappajärvellä sekä toisen ystäväni mökillä Kuortaneenjärvellä. Mökkeilyyn kuului tietysti paljon saunomista ja uimista, auringonottoa (sään salliessa), pihapelejä, grillausta, auringonlaskuja, tuoreita marjoja, muurinpohjalettuja, soutelua ja jopa suppailua!

Kesän aikana tuli myös syötyä hyvin.. Pidimme kavereiden kanssa brunsseja muutamaankin otteseen, kävimme ulkona syömässä, leivoin paljon ihania kesäleivonnaisia ja tietysti grillailimme.

Ystävien kanssa tuli vietettyä paljon aikaa. Tyttöjeniltoja mahtui onneksi monta kesään. Mikään ei ole sen parempaa kuin hyvä seura, hyvä ruoka ja juoma sekä kaunis kesäilta!

Tulihan sitä käytyä myös jokakesäiseen tapaan Tuurissa Keskisellä shoppailemassa.

Loppukesästä sain Riika-ystäväni Etelä-Pohjanmaalle kyläilemään. Yövyimme meidän mökillämme ja päivällä kävimme Alahärmässä Power Parkissa. Päivä oli hauska ja vauhdikas!

Kesän lopussa kävin myös Tampereella moikkaamassa ystävää. Ohjelmaan kuului hieman shoppailua, hyvää ruokaa, kahvittelua, kuulumisten vaihtelua ja aurinkoisesta päivästä nauttimista!

Kaiken kivan tekemisen lisäksi olin kesällä töissä puolitoista kuukautta vanhainkodissa. Työnkuvaani kuului lähinnä vanhusten ulkoiluttaminen, ruokailussa avustaminen ja aktiviteettien järjestäminen. Kesätyö oli antoisaa ja oli hienoa saada jo pientä tuntumaa hoitotyöhön.

Kesäloma huipentui viikonmittaiseen reissuun Kyprokselle, josta kerron seuraavassa postauksessa! Kaiken kaikkiaan kesäloma oli oikein onnistunut ja akut on nyt ladattuina syksyä varten. Siispä pian nokka kohti Riikaa ja lääkiksen toista vuotta!

bottom of page