top of page

Ready for holiday

Viimeiset kolme viikkoa on ollut koulutöiden puolesta todella tiivistä. Meillä on ollut collot Anatomiasta, Histologiasta ja Biokemiasta ja siihen päälle tietysti muu koulu. Nyt kuitenkin stressi ja lukeminen ovat hetkeksi takanapäin ja parin viikon ansaittu pääsiäisloma on alkanut! Tässä postauksessa vähän kuulumisia kuluneilta viikoilta.

○ Kuten jo mainitsin niin koulujuttuja on ollut paljon! Tälläisissä tunnelmissa Biokemian oppitunnilla.

○ Kun Anatomian collo oli ohi, kävimme kavereiden kanssa katsomassa elokuvissa Kaunottaren ja Hirviön 3D:nä. Se oli paras elokuva, minkä olen hetkeen nähnyt!

○ Kun kaikki collot olivat ohi, oli aika rentoutua ja viettää aikaa ystävien kanssa. Tässä kuva synttäribileistä, joiden teemana oli 90-luku!

○ Viime viikonloppuna oli Baltiakoulutus, johon osallistui meidän RiSLO:laisten lisäksi myös TaSLO:laiset (=Tarton Suomalaiset Lääketieteen opiskelijat). Koulutuksessa käytiin läpi muun muassa erilaisia hammastapaturmia ja niiden hoitoa. Lisäksi annettiin ohjeistusta amanuenssi-paikkojen hakuun sekä vanhemmat opiskelijat kertoivat omia kokemuksiaan amanuenssi-paikoistaan sairaaloissa. Toki koulutukseen kuului myös hyvät ruoat ja kahvittelut!

○ Riikaan on tullut kevät! Tässä on kuva sunnuntailta kun asteita oli +15 ja aurinko porotti kirkkaalta taivaalta! Nautiskelimme kauniista säästä Vanhassa Kaupungissa istuskellen ja katuja kierrellen.

○ Eilen kävimme testaamassa Vanhassa Kaupungissa uuden vohvelipaikan nimeltään Bubble Waffles. Itse valitsin vohvelin mansikoilla, banaanilla, kermavaahdolla ja jäätelöllä. Oli hyvää ja hintakaan ei ollut liian korkea - saatan siis eksyä sinne toistekin!

Vielä muutama yö ja sitten lähden loman viettoon Suomeen. Suunnitelmissa on muun muassa ajanviettoa läheisten kanssa, mökkeilyä, kirjojen lukemista, leffojen katselua ja ulkoilua sekä ennen kaikkea akkujen lataamista, jotta loman jälkeen jaksaa taas täysillä tehdä töitä koulussa!

bottom of page