top of page

Soft Start

Toinen lukukausi on alkanut muutama viikko sitten, mutta kouluun palaaminen on tapahtunut onneksi aika leppoisasti. Ensimmäisellä viikolla koulua ei ollut paljoa ja vielä kaksi seuraavaakin viikkoa menivät aika mukavasti. Kun koulu ei ole vienyt niin paljoa aikaa, on ehtinyt tehdä paljon kaikkea muuta mukavaa! Tässä postauksessa pääsette lukemaan siitä lisää!

Koulun jälkeen menimme kavereiden kanssa Tea Houseen teelle ja kakuille - ihana paikka ja herkulliset kakut ja teet!

Nyt on ollut hyvin aikaa käydä CrossFitissä ja treenaukseen on taas motivaatio korkealla kolmen viikon lomailun jälkeen.

Kavereiden kanssa vietettiin aurinkoisena aamupäivänä brunssihetkeä. Mikä sen parempaa kuin hyvä seura, hyvä ruoka ja rauhassa syöminen jutellen ja nauraen!

Ystävänpäivänä suuntasimme trampoliinipuistoon. Puistossa hypimme ja temppuilimme noin tunnin ajan, jonka jälkeen jalat olivat väsyneet ja hiki valui otsalta. Nälkäisinä ja uupuneina jatkoimme ystävänpäivän viettoa tortillojen merkeissä. Oli todella mukava päivä, pitää pian päästä uudelleen tuonne puistoon - niin hauskaa se oli!

RiSLO:n järjestämänä pääsimme kokeilemaan joogaa. Oli hauskaa vaikka kaikkiin asentoihin ei notkeus ja tasapaino riittäneetkään. Joogan jälkeen pääsimme saunomaan tavalliseen saunaan sekä höyrysaunaan - luksusta!

Kävimme oman opiskeluryhmämme kanssa Escape Roomissa. Eli siis meidät lukittiin huoneeseen, joka oli täynnä erilaisia vihjeitä ja tehtäviä, joiden avulla meidän tuli selvitä huoneesta ulos ennen kuin aika loppuu. Tiukille meni, mutta pääsimme ulos - aikaa jäi vain kaksi sekuntia! Escape Room oli todella hauska ja mielenkiintoinen aktiviteetti, pakko päästä pian uudelleen testaamaan joku toinen huoneista!

Yhtenä viikonloppuna oli RiSLO:n järjestämät Tooga-bileet! Teema oli hauska ja lähes kaikki olivat pukeutuneet. Kaiken kaikkiaan ilta oli oikein onnistunut ja nauruntäyteinen!

Nyt näistä tunnelmista takaisin todellisuuteen eli koulujuttujen pariin!

bottom of page